Klinika Xhani

“Klinika Xhani” deals with the diagnosis and treatment of all pathologies affecting the urogenital apparatus, kidneys, ureter, bladder, prostate and external male genitalia. The full procedure starts with the simple diagnostic visit for possible surgical treatment, up to its recovery after surgery.merret me diagnostikimin dhe kurimin e gjithë patologjive që prekin aparatin urogjenital, pra veshkat, ureterët, fshikëzën, prostatën dhe organet gjenitale mashkullore të jashtme. Proçedura e plotë nis që me vizitën e thjeshtë diagnostikuese për trajtimin e mundshëm kirurgjikal, deri në rikuperimin e tij pas operacionit.

Client
Klinika Xhani
Category
Website Design
Tags
Wordpress, Klinika Xhani
Project url
https://klinika-xhani.al
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.